Duurzame

Gevelfolie

Vragen?

Contact

Turfmaadsweg 15J
9531TP Borger

088-0325500

info@nozon.nl

Duurzame

Gevelfolie

Gevelpanelen, zoals aluminium of Trespa, kunnen door weersinvloeden verweerd raken. Soms zijn de kleuren ook gedateerd. In plaats van schilderen bieden wij een innovatie oplossing in de vorm van het beplakken van de panelen met een duurzame gevelfolie.

Het monteren van de folie gebeurt op locatie op de bestaande panelen en is dus een snelle en circulaire manier om uw gevel een ander uiterlijk of kleur te geven. Deze methode wordt ook toegepast op aluminium en kunststof kozijnen.

Verandering

Dankzij prachtige, duurzame Facade folies kunnen we gevelpanelen, kozijnen en deuren weer als nieuw maken.

Wrappen met duurzame gevelfolie werkt sneller dan schilderen. Bovendien vervaagt de kleur niet in het zonlicht waardoor een garantie van 10-15 jaar op kleurechtheid en hechting gegeven wordt. Ook is nauwelijks onderhoud nodig.

Een circulaire oplossing waarbij niets wordt weggegooid.

Gevels restylen

Gevels zorgen voor de uitstraling van uw gebouw. Een moderne en frisse uitstraling geeft een energieke indruk van het bedrijf dat er is gevestigd. Een saaie grijze gedateerde- en misschien zelfs verweerde gevel geeft daarentegen al meteen een negatief beeld.

Naast folie met een rustige uitstraling kunt u er ook voor kiezen om uw gebouw een expressieve look te geven. Fris, eigentijds en opvallend elegant

Visitekaartje

Is de gevel van uw gebouw aangetast door regen, wind en uv-stralen?

De uitstraling van uw pand kan hier dusdanig door aangetast zijn, dat zelfs de waarde van uw pand behoorlijk zal dalen.

Als onderneming heeft u juist behoefte aan een mooi bedrijfspand, want uw pand is uw visitekaartje

Is uw gebouw ook toe aan een nieuwe look ?

Hoe moet uw gevel eruit komen te zien?

Met onze gevelfolies is vrijwel alles mogelijk.

U kunt met gevelfolie uw gevels een volledig nieuwe kleur geven, maar u kunt ook een nieuw materiaal ‘nabootsen’.

Populair zijn bijvoorbeeld de gevelfolies met een houtprint.

De print is dusdanig natuurgetrouw nagemaakt, dat de folie nauwelijks te onderscheiden is van echt hout.

Het lijkt alsof u een houten gevel heeft, maar u heeft geen last van de negatieve kanten van hout, zoals het regelmatig onderhouden en verkleuring door uv-licht.

Met onze gevelfolies stelt uzelf het uiterlijk van uw gebouw samen, tegen aanzienlijk lagere kosten dan het plaatsen van nieuwe gevelplaten.

Het aanbrengen van gevelfolie is weliswaar veel minder ingrijpend dan het aanbrengen van volledig nieuwe gevelbekleding, wel vergt het de  nodige expertise.

Met gevelfolie kunt u een gebouw ook een totaal andere uitstraling geven. Door het een andere kleur of de look van een ander materiaal te geven, kan een gebouw een compleet andere stijl krijgen. En u bent er meteen weer voor 15 jaar vanaf !

Neem bijvoorbeeld een houtprint. Deze folie is bijna niet van echt hout te onderscheiden, maar een stuk makkelijker aan te brengen en veel goedkoper. Daarnaast vereist het, in tegenstelling tot echt hout, geen onderhoud en het vergrijst niet vanwege de vuilafstotende toplaag met UV-block.

Dit is maar één van de vele mogelijkheden waar we u graag over adviseren.